Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Έχουμε ένα πλέον σύγχρονο σχολείο»


Την αντίθεσή τους στην πρόταση του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Βασίλη Κοντάρα, σχετικά με τη δημιουργία νέου σχολικού κτηρίου για τα παιδιά τους, τους μαθητές του Γυμνασίου Μόριας και τους μαθητές του Γυμνασίου Θερμής και τη μελλοντική συγχώνευση των τριών σχολικών μονάδων εκφράζουν οι γονείς του Γυμνασίου Παμφίλων.

Όπως λένε, το Σχολείο τους είναι ευρύχωρο και πλήρως εξοπλισμένο και μπορεί να είναι αυτό που θα φιλοξενήσει, με ορισμένες προϋποθέσεις, το σύνολο των μαθητών της ευρύτερης περιοχής.
«Θεωρούμε πως το κείμενο της εισήγησης του κ. Κοντάρα περιέχει ανακρίβειες, αφού το σχολείο μας είναι ένα πλέον σύγχρονο σχολείο για να μπορέσει να λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα», λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Παμφίλων, Θωμάς Φανάρας. Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, για τα όσα αναφέρονται στο κείμενο, δεν υπήρξε κάποια συμφωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ αφήνει αιχμές για το ότι το κείμενο ανακοινώθηκε λίγη ώρα μετά τη λήξη της συνάντησής τους με το διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. «Σκοπός μας δεν είναι η αντιπαράθεση, αλλά το να δημιουργήσουμε ένα σχολείο πλήρες», τονίζει κλείνοντας.

από την εφημερίδα  Εμπρός
Γράφει: Χρηστίδου Βαγγελιώ
01/03/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου