Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ‏

                                     

Ενημέρωση ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση με προσκεκλημένο ομιλητή τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης καθώς και Επιστημονικό Συνεργάτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ Γεώργιο Ρωμανιά, με θέμα: «Το νέο ασφαλιστικό τοπίο στην Ελλάδα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/4/2011, στις 11:30 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
       Παρακαλούνται όσοι εργαζόμενοι ενδιαφέρονται να θέσουν ερωτήματα να τα διατυπώσουν γραπτώς προς τα μέλη του ΔΣ προκειμένου να ομαδοποιηθούν. Η συγκέντρωση των ερωτημάτων θα γίνει το χρονικό διάστημα 17 – 25 Μαρτίου.

Μας έχουν για βλάκες

Του Δημήτρη Καζάκη
Οικονομολόγου – Αναλυτή   απο το ποντίκι
«Οι στόχοι έχουν εκπληρωθεί» δήλωσε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν την Τρίτη (23.11) σχετικά με την πορεία υλοποίησης του μνημονίου από την Ελλάδα. Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά την τακτική ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, ο Αμαντέου Αλταφάζ είπε ότι το ελληνικό πρόγραμμα βρίσκεται σε γενικές γραμμές στον σωστό δρόμο. «Όλα τα ποσοτικά κριτήρια που είχαν τεθεί για το τέλος Σεπτεμβρίου πληρούνται. Παρά τις προκλήσεις που παραμένουν, σημαντική πρόοδος έχει συντελεσθεί όσον αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή» αναφέρεται επίσης στην κοινή δήλωση των εκπροσώπων του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ.
Οι δηλώσεις αυτές παίζουν κυριολεκτικά με τη νοημοσύνη μας. Κι αυτό γιατί πολύ απλά κανένας από τους ποσοτικούς στόχους του μνημονίου δεν έχει επιτευχθεί. Το κρατικό έλλειμμα εκτιμάται

καταπληκτική αφίσα του Φοιτητικού Συλλόγου Ερμούπολης Σύρου

..για την επισκεψη του πρωθυπουργού μας στα ναυπηγεία Σύρου.