Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Την Δευτέρα, με το ΔΝΤ, θα βρεθεί μάλλον και το οπλοστάσιο του Ε.Α.

Την προηγούμενη Παρασκευή που εντάθηκαν οι φήμες ότι πάμε στο ΔΝΤ προκλήθηκε αναταραχή, όλα τα κανάλια έπαιξαν το θέμα, ο κόσμος άκουγε και ανησυχούσε. Όμως, την επόμενη ημέρα Σάββατο η ατζέντα άλλαξε, η τρομοκρατία ήλθε στο προσκήνιο, οι αποκαλύψεις ήταν συνεχείς, ο κόσμος ανακουφίστηκε που βγαίνει από πάνω του ο φόβος των τρομοκρατών και θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος τα βράδια.

Όμως, για δύο – τρεις ημέρες οι έρευνες “κόλλησαν”, τα όπλα άφαντα, στοιχεία που να δένουν την υπόθεση λίγα, η Αστυνομία είχε αρχίσει να ανησυχεί ενώ ξανα-άλλαζε το πρώτο θέμα των ειδήσεων.
Σήμερα, με το ΔΝΤ να είναι προ των πυλών, μετά και την επιστολή Παπακωνσταντίνου ο κόσμος ξαναφοβήθηκε ότι το οικονομικό του μέλλον διακυβεύεται.
Αίφνης, όμως, η ΕΛΑΣ ανακάλυψε το αυτοκίνητο – γιάφκα στο οποίο βρέθηκε πλήθος στοιχείων τα οποία προκάλεσαν εντύπωση. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή που η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά και σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες το πήγαν εκεί τη Δευτέρα το βράδυ. Δηλαδή οι τρομοκράτες θέλησαν να πάρουν από τη γιάφκα τα στοιχεία αυτά και να τα μεταφέρουν με το αυτοκίνητο κάπου αλλού αλλά τελικά τα άφησαν στην περιοχή (!!!).
Αν τη Δευτέρα που έρχεται το κλιμάκιο του ΔΝΤ “βρεθεί” ξαφνικά και το οπλοστάσιο του Επαναστατικού Αγώνα, μην απορήσετε γιατί। Θέλει δράμα ο λαός είπαμε για να ξεχνάει τον πόνο του.
πηγή http://www.antinews.gr/?p=40866

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου